«

Roskole (inriggere) 2024

Viborg Ro- og Kajakklub tilbyder  et kursus i roning i robåde – de såkaldte inriggere.

Der er et introduktionsmøde onsdag den 10. april 19 – 21. Hvis du tænker, at roning måske er noget for dig, så mød op og få en grundig orientering.

Kurset består af 6 moduler, hvor du lærer noget om bådene, hvordan du ror korrekt, så du ikke overanstrenger håndled og skuldre, hvordan du lægger til broen, hvordan du styrer og meget mere. Roinstruktionen varetages af  erfarne roere.

Det er en forudsætning for at deltage, at du kan svømme 300 m uden hvil. Efter 1-2 gange bliver du meldt ind i klubben, hvis roning er noget for dig og betaler et års kontingent, som p.t. er på 1900 kr. Kontingentet er samtidig det, du betaler for kurset. Kontingentet dækker mange aktiviteter: om sommeren fortrinsvis roning, om vinteren fortrinsvis indendørs træning, gymnastik og svømning.

Når du er færdig med kurset og har bestået den afsluttende prøve, bliver du frigivet som roer og kan deltage i den almindelige roning i klubben.

Der er mange muligheder: Der er nogen, der ror om morgenen mandag, onsdag og fredag fra 0730 – 0900, andre ror tirsdag aften kl. 1830 – 2000 og nogle ror torsdag formiddag kl. 0930 – 1100 og spiser frokost sammen efterfølgende. Du behøver ikke deltage fast på et af ”holdene” men kan tilrettelægge din roning, så det passer dig – du skal imidlertid altid have nogen at ro sammen med.

Har du lyst til at være med, så kontakt vores rochef:  Gerd Nielsen rochef@viborgroogkajakklub.dk, tlf 51 96 52 33