«

»

Roskole (inriggere) 2023

Viborg Ro- og Kajakklub tilbyder også et kursus i roning i robåde – de såkaldte inriggere.

Kurset består af 6 moduler, hvor du lærer noget om bådene, hvordan du ror korrekt, så du ikke overanstrenger håndled og skuldre, hvordan du lægger til broen, hvordan du styrer og meget mere. Roinstruktionen varetages af 2 erfarne roere og vi ror derfor sammen: 2 instruktører og 1 kursist.
Det er en forudsætning for at deltage, at du kan svømme 300 m uden hvil. Efter 1-2 gange bliver du meldt ind i klubben, hvis roning er noget for dig og betaler et års kontingent, som p.t. er på 1900 kr. Kontingentet er samtidig det, du betaler for kurset. Kontingentet dækker mange aktiviteter: om sommeren fortrinsvis roning, om vinteren fortrinsvis indendørs træning, gymnastik og svømning.

Når du er færdig med kurset og har bestået den afsluttende prøve, bliver du frigivet som roer og kan deltage i den almindelige roning i klubben.

Der er mange muligheder: Der er nogen, der ror om morgenen mandag, onsdag og fredag fra 0730 – 0900, andre ror tirsdag aften kl. 1830 – 2000 og nogle ror torsdag formiddag kl. 0930 – 1100 og spiser frokost sammen efterfølgende. Du behøver ikke deltage fast på et af ”holdene” men kan tilrettelægge din roning, så det passer dig – du skal imidlertid altid have nogen at ro sammen med.
Har du lyst til at være med, så kontakt vores rochef: Ida Langberg: idalangberg@hotmail.com eller en af instruktørerne: Gerd Nielsen bestyrelsesmedlem2@viborgroogkajakklub.dk eller Vibeke Galsbo kasserer@viborgroogkajakklub.dk

Vi holder intromøde sidst i april måned.