Tilmelding til roskole 2019

Viborg Ro og Kajakklub tilbyder igen i år nye og gamle medlemmer frigivelseskursus til turkajak. Formålet med turkajak frigivelseskursus er, at uddanne nye roere, i at benytte klubbens materiel på en forsvarlig vis og at kunne ro sikkert på egen hånd.

En forudsætning for at deltage i kurset er, at du kan svømme 600 m, og ikke lider af sygdomme, som kan gøre det farligt for dig at ro. Kurset kræver desuden indmeldelse i klubben. Det årlige kontingent er 1.500 kr.

Information om svømmeprøve og indmeldelse udsendes senere som en del af velkomstbrevet.

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til tilmelding_roskole_2019@viborgroogkajakklub.dk. I mailen skal du skrive dit navn, adresse, fødselsdato og mobil nr.. Skriv også lidt om din eventuelle ro og kajak baggrund.

Jon Sommer

Kajakchef VRKK