«

Nu åben for tilmelding til kajak roskole 2023

Viborg Ro og Kajakklub tilbyder igen i 2023 nye og gamle medlemmer et frigivelseskursus til turkajak. Formålet med turkajak frigivelseskursus er, at uddanne nye roere, i at benytte klubbens materiel på forsvarlig vis og at kunne ro sikkert på egen hånd.

En forudsætning for at deltage i kurset er, at du kan svømme 600 m og ikke lider af sygdomme, som kan gøre det farligt for dig at ro. For at gennemfører kursus med succes skal du afsætte tid til at deltage i samtlige kursusaftner. Kurset kræver desuden indmeldelse i klubben. Det årlige kontingent er 1.900 kr., første år dog 1.975 kr. 

Information om svømmeprøve og indmeldelse udsendes senere som en del af velkomstbrevet.

Kurset består af en gang i svømmehal i slutningen af april samt seks gange på Nørresø tirsdag eller onsdag aften fra maj til slutning juni. Herefter går kurset over i almindelig klub roning tirsdag og torsdag aften.

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til roskole23@viborgroogkajakklub.dk. I mailen skal du skrive dit navn, adresse, fødselsdato/år og mobil nr.. Skriv også lidt om din eventuelle ro og kajak baggrund.

Mvh

Julie Markussen

Kajakchef VR