Tilmelding til roskole 2020

Viborg Ro og Kajakklub tilbyder igen i 2020 nye og gamle medlemmer et frigivelseskursus til turkajak. Formålet med turkajak frigivelseskursus er, at uddanne nye roere, i at benytte klubbens materiel på forsvarlig vis og at kunne ro sikkert på egen hånd.

En forudsætning for at deltage i kurset er, at du kan svømme 600 m og ikke lider af sygdomme, som kan gøre det farligt for dig at ro. For at gennemfører kursus med succes skal du afsætte tid til at deltage i samtlige kursusaftner. Kurset kræver desuden indmeldelse i klubben. Det årlige kontingent er 1.500 kr.

Kurset består af en gang i svømmehal i slutningen af april samt seks gange på Nørresø tirsdag aften fra maj til slutning juni. Herefter går kurset over i almindelig klub roning tirsdag og torsdag aften.

Der vil blive åbnet for tilmelding lørdag den 11. januar 2020 kl. 12
Tilmeldingen foregår via e-mail, hvor der på dagen vil fremgå en tilmeldingsadresse her på siden. Tilmelding sker efter først til møllen princippet, idet medlemmer af klubben dog har første ret på kursuspladserne.

Jon Sommer

Kajakchef VR