Havkajak-kursus

I 2018 vil vi igen lave et Havkajak-kursus i Viborg Ro- og Kajakklub (VR).

Kurset er for tur-kajak roere som er frigivet og medlem af VR, eller andre iht. særlig aftale.

Er du interesseret, så starter vi op allerede onsdag d. 4. april, kl. 1900. Efter ca. 1 times introduktions møde, hvor vi går kurset igennem, pakker vi kajakkerne og kører op på gymnastik højskolen (GIV) og øver i trygge omgivelser fra kl. 21-22. Bemærk at allerede søndag d. 8.april er vi igen på GIV fra kl. 14-15.

Kurset forventes at forløbe over ca. 6-7 tirsdage fra kl. 1830 – 2200 startende med d. 1. maj som første aften hvor vi er på søerne. Det endelige program er ikke fastlagt, men forvent også at bruge en hel lørdag samt en hel weekend med overnatning på et sted væk fra søerne.

Efter kurset er der mulighed for at gå op til IPP2 frigivelsesprøve for Havkajak. Se evt. mere om IPP2 på: http://kano-kajak.org/roeruddannelse-ipp/

Er du interesseret så kontakt Ole Fisker (4031 9706; coksfisker@gmail.com)